Wat is UX Design?

De klantervaring begint in veel gevallen op de website, daarom is het zaak je klant zo goed mogelijk te bedienen. 

UX Design combineert verschillende technieken om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring te optimaliseren op de website. Je richt jezelf op (toekomstige) klanten. Kunnen bezoekers vinden wat zij zoeken en bij vragen snel contact opnemen?

Je bezoekers beter bedienen met een nieuwe geoptimaliseerde website?
Wat is UX Design?

User Experience Design, dat is waar UX Design voor staat. Websites waarbij tijdens de opbouwfase rekening wordt gehouden met de gebruiksvriendelijkheid en doeltreffendheid. Hoe de website in wordt gedeeld, het intern aan elkaar linken en ervoor zorgen dat de bezoeker antwoord krijgt op zijn of haar vraag. Dat zijn de onderdelen waar een UX Designer zichzelf mee bezighoudt.

Het draait om de gebruiker

Hoe beter een website voldoet aan de verwachtingen en bepaalde behoeftes kan vervullen, hoe succesvoller deze is. Een website is een marketingmachine. Die moet goed werken, als een geoliede machine. Het moet een paradijs aan nuttige informatie zijn, uitnodigen tot interactie en gericht zijn op het door jou beoogde doel. Dat kan verkopen zijn, maar dat kan ook informeren of een ander doel zijn. Dat doel bepaal jij, wij zorgen ervoor dat dat doel bereikt wordt.

Tevens is het belangrijk dat een onderneming over een geoptimaliseerde website beschikt wanneer er een sales funnel op wordt gezet. We kunnen nog zo veel bezoekers naar de website halen, als de website niet goed is zal er niet geconverteerd worden.

Samen verhogen we het conversiepercentage.
Samen voor succes

Jij bent goed in wat jij doet, wij zijn goed in het bouwen van UX geoptimaliseerde websites. We gaan met je in gesprek, bespreken de wensen en kijken naar je ideale klant. Deze buyer persona zal een cruciale rol spelen in het ontwerp en de architectuur van de website.

Ook na livegang van de website blijven we beschikbaar om eventuele wijzigingen aan te brengen. Zo zorgen we er onder andere voor dat jij je concurrent voor blijft. En die ideale klant voor jou kiest. Vanzelfsprekend.

Dit zeggen anderen

Via via zijn we bij Koen terechtgekomen voor het uitwerken van teksten voor onze nieuwe website. Alle wensen zijn vervuld en het contact verliep zeer soepel. Super tevreden met het eindresultaat, onze website !

Bart Foolen
Autobedrijf Foolen

Koen is bekend met de meest recente richtlijnen van Google en schrijft voor ons SEO-teksten.  Na grondig onderzoek in het betreffende onderwerp weet hij alles samen te pakken en de lezer te overtuigen en resultaatgericht te schrijven.

Maarten Arts
Pittig Bakkie

Koen heeft voor mij een prachtig E-book geschreven. Het is iemand die weet wat hij wil en een duidelijke strategie voor je uitwerkt. Daarnaast ook landingspagina’s en foto’s geschoten voor mijn socials, een alleskunner.

Lex Ernest
LexFit040

Laten we samen successen behalen!

Wat online succes ook betekent voor je, Koen van Hooren Marketing kan je ermee helpen. Plan een afspraak in met Koen om jouw doelen te bespreken!

Koen van Hooren – eigenaar & marketing specialist