Koen van Hooren

Dat ben ik. Gek op online marketing en sales. En constant zoekende naar manieren om die twee te combineren, want ze kunnen naar mijn idee niet zonder elkaar. Om iets te kunnen verkopen moet het aan de man worden gebracht, maar iets wat aan de man wordt gebracht moet ook verkocht worden.

Ik geloof daarnaast in automatisatie. Alles zelf doen is verleden tijd. Maak gebruik van de systemen die techneuten hebben gemaakt en automatiseer systemen.

'Automatisatie is de sleutel tot rust in mijn hoofd.'

Automatiseren!

Eerst wilde ik alles, maar dan ook echt alles, zelf doen. Dat gaat een tijdje goed, tot je erachter komt dat het draait om efficiëntie. Je hoeft niet vaker op doel te schieten, als je maar efficiënter schiet. Zo ook met onderdelen binnen een business. Waarom zouden we dingen nog zelf doen terwijl bepaalde processen geautomatiseerd kunnen worden?

Ik ben gek op automatisaties. Mijn lampen op mijn kantoor gaan automatisch aan om 04.55, ja ik begin echt om 05.00 met werken, en verder probeer ik zo veel mogelijk te automatiseren. Tovert een lach op mijn gezicht. En dat kunnen wij ook voor jouw business doen.

Door middel van geautomatiseerde systemen wordt het proces van ‘1e confrontatie met jouw product of dienst’ tot iemand omzetten in een betalende klant geautomatiseerd. Geen cold calling, cold e-mailing meer.

Waarom funnels?

Ik ben de wereld van online marketing ingerold als copywriter. Aanleg voor sales in combinatie met mijn creativiteit bleken een succes te zijn. Maar dan word je na een tijdje ingehuurd voor het uitschrijven van een volledige funnel. Uit nieuwsgierigheid ben ik me daarin gaan verdiepen.

Daar viel alles op zijn plek. Ik had mijn roeping gevonden. Al zeg ik het zelf. Hier kwamen sales, software, het automatiseren en online marketing samen. GOUD.

Mezelf uren, uren, urenlang verdiept. Het ene na het andere boek over funnels gelezen, cursussen gevolgd en mezelf gespecialiseerd. Het mooiste wat er is binnen online marketing. Ik automatiseer processen voor klanten en kan de klanten van mijn klanten beter bedienen. Die zijn tevredener, dan kan ik toch zelf ook niets anders dan tevreden zijn?

Laten we samen successen behalen!

Wat online succes ook betekent voor je, Koen van Hooren Marketing kan je ermee helpen. Plan een afspraak in met Koen om jouw doelen te bespreken!

Koen van Hooren – eigenaar & marketing specialist