(SEO-)Copywriting

De beste manier om je vindbaarheid te verbeteren is door middel van zoekmachine optimalisatie. Het algoritme van Google bestaat uit meer dan tweehonderd factoren, op een deel van deze factoren kan men zelf invloed uitoefenen.

Doen we dit goed? Dan zal jouw positie op Google verbeteren. Dit levert meer bezoekers op welke omgezet kunnen worden in betalende klanten. Kassa.

Wij verbeteren zoekresultaten van klanten door middel van content marketing (copywriting) en de on-page SEO factoren die daarbij komen kijken.

DOOR GOEDE CONTENT JE VINDBAARHEID VERBETEREN, KUNNEN WE REGELEN.

Wat is copy

Mensen raken met tekst. Toveren met woorden zodat een ander een gewenste actie uitvoert. Copy wordt al honderden jaren toegepast om anderen te informeren en overtuigen. Vroeger begon dat met advertenties aan de straten, tegenwoordig doen we dat online.

Maar is er veel veranderd? Eigenlijk niet. De principes die toen geldde, die gelden nog steeds. De mens is niet veranderd, onze omgeving wel. Een copywriter die zich daarvan bewust is, en op de hoogte is van de grondleggers van copy, die weet anderen te overtuigen.

Wat is on page seo?

On-page SEO zijn factoren die direct in verband staan met een bepaalde pagina. Deze zijn direct aan de pagina te linken en jij hebt daar alleen zelf invloed op. Wij voeren deze werkzaamheden direct uit wanneer je ons teksten voor je laat schrijven.

Interlinking, het linken naar andere pagina’s binnen je website, is daar een goed voorbeeld van. Door het intern aan elkaar linken van pagina’s ziet Google je website als één geheel, de pagina’s hebben namelijk met elkaar te maken.

Andere factoren die invloed hebben op je On-page SEO:

  • Headertags (H1, H2 en H3 titels);
  • Metaomschrijvingen & titels
  • Alt-tags
  • URL-structuur
  • Copy & zoekwoorden

Wat is off page SEO?

Off page SEO bestaat uit drie elementen: linkbuilding, social media en social bookmarking. Zoekmachines meten aan de hand van data hoeveel bezoekers er vanuit verschillende kanalen op de website terechtkomen. Social media is een goede graadmeter om te zien hoe het zit met de bekendheid van een bedrijf of website.

Bij Social bookmarking worden er in het openbaar bladwijzers toegekend aan websites zodat anderen die websites sneller kunnen vinden. Zoekmachines als Google nemen het nog steeds mee in hun ranking. 

Linkbuilding is verreweg de bekendste off page factor. Hiermee meten zoekmachines de autoriteit van je website. Het is als het ware ‘digitale mond-tot-mond’ reclame. Hoe meer mensen het over je hebben (links plaatsen naar jouw website), hoe belangrijker jij wel zult zijn.

werkwijze copywriting

1. Aanlevering

Jij levert het onderwerp en eventueel zoekwoorden aan. 

2. Offerte

Wij vatten alles voor je samen en stellen een offerte op.

3. Schrijven

Tijd om te rammen. We schrijven en leveren op. 

Dag 1

Dag 2

Dag 5 of eerder

Laten we samen successen behalen!

Wat online succes ook betekent voor je, Koen van Hooren Marketing kan je ermee helpen. Plan een afspraak in met Koen om jouw doelen te bespreken!

Koen van Hooren – eigenaar & marketing specialist