Copywriting

De beste manier om je vindbaarheid te verbeteren is door middel van zoekmachine optimalisatie. Het algoritme van Google bestaat uit meer dan tweehonderd factoren, op een deel van deze factoren kan men zelf invloed uitoefenen.

Doen we dit goed? Dan zal jouw positie op Google verbeteren. Dit levert meer bezoekers op welke omgezet kunnen worden in betalende klanten. Kassa.

Wij verbeteren zoekresultaten van klanten door middel van content marketing (copywriting) en de on-page SEO factoren die daarbij komen kijken.

Door goede content je vindbaarheid verbeteren, kunnen we regelen.

Copywriting (webteksten schrijven)

De dienst waar het bij Koen van Hooren Marketing allemaal mee begon en waar we een voorliefde voor hebben: copywriting. Het schrijven van webteksten voor B2B & B2C websites, gericht op het verhogen van het aantal conversies. Denk aan het schrijven van blogs, SEO-teksten, landingspagina’s en het uitschrijven van volledige websites.

Wat je behoefte ook is, wij zetten het om in krachtige teksten. Dit is tevens mogelijk op maandelijkse basis, zo ben jij altijd in het bezit van vernieuwende content. Is goed voor je vindbaarheid. Top hè?

ON-PAGE SEO

On-page SEO zijn factoren die direct in verband staan met een bepaalde pagina. Deze zijn direct aan de pagina te linken en jij hebt daar alleen zelf invloed op. Wij voeren deze werkzaamheden direct uit wanneer je ons teksten voor je laat schrijven.

Interlinking, het linken naar andere pagina’s binnen je website, is daar een goed voorbeeld van. Door het intern aan elkaar linken van pagina’s ziet Google je website als één geheel, de pagina’s hebben namelijk met elkaar te maken.

Andere factoren die invloed hebben op je On-page SEO:

  • Headertags (H1, H2 en H3 titels);
  • Metaomschrijvingen & titels
  • Alt-tags
  • URL-structuur
  • Copy & zoekwoorden
Tijd voor goede teksten!

Wij helpen je met geweldige en doelgerichte teksten. Plan een afspraak in met Koen om jouw doelen te bespreken!

Koen van Hooren – eigenaar & marketing specialist