Marketingblog.

Een CRO, copy en analytics blog waar je écht wat leert. Iedere donderdag publiceer ik een nieuw artikel vol inzichten, onderzoek en quotes van betrokken experts. Zo voorzie ik je van toepasbare tips waarmee jij je website optimaliseert. Kleine aanpassingen, meer winst. Dat wil je.

Landingspagina optimaliseren: 15 tips!

Landingspagina optimaliseren: 15 tips!

Veel landingspagina’s bestaan uit een simpele tekst, wat leuke afbeeldingen en er worden wat verlangens benoemd. Een goed begin, maar het kan vaak een stuk beter. Gruwelijk zonde, want het kost je geld. Je landingspagina optimaliseren kan een hoop geld en plezier...

Waarom gratis content belangrijk is in je sales funnel

Waarom gratis content belangrijk is in je sales funnel De term ‘sales funnel’ wordt steeds bekender in Nederland, maar helemaal duidelijk is het nog niet. Sommigen denken dat het een kant-en-klaar softwaresysteem is. Anderen snappen er geen bal van. In principe is een...

Hierom lees je mee.

Je leest om iets te leren of jezelf te amuseren. Toch? Komt dat goed uit, mijn blog biedt beiden. Iedere donderdag voorzie ik je van (nieuwste) inzichten op het gebied van copywriting, CRO of analytics. Een diepgaand artikel waarvoor ik onderzoek verricht, experts vraag bij te dragen en dit alles ondersteun met krachtige afbeeldingen. Zo is die blog lekker leesbaar én waardevol. 

De missie van de blog is duidelijk: ondernemers voorzien van praktische tips over copywriting, CRO en analytics. Daar horen deelonderwerpen als psychologie, UX-design en content marketing bij.

Reis je mee?

Na een goed jaar als copywriter verschillende successen te hebben geboekt, wilde ik mijn horizon verbreden. En daar ben ik mee bezig. Die reis documenteer ik en kun je volgen. Klik op de onderstaande button en reis mee in mijn wereld. 

MEER VERKOPEN VIA JE WEBSITE?